28 dec 2009 22:00
28 dec 2009 22:02
ver boven de 200 schreef:Altijd mooi, een positieve dag! Dus zeg het maar, wat wil je drinken?
28 dec 2009 22:03
28 dec 2009 22:04
28 dec 2009 22:05
28 dec 2009 22:05
Sigrid schreef:Heer Olivier, als je zoveel spruitjes eet, ga je vanzelf groen zien![]()
28 dec 2009 22:06
ver boven de 200 schreef:Sambuca met koffiebonen, geflambeerd opgediend!
28 dec 2009 22:07
28 dec 2009 22:08
28 dec 2009 22:08
28 dec 2009 22:10
Corine schreef:Goeie avond
Vandaag een interessant (en positief) dagje gehad
Nu diep nadenkenlol
Heb wel zin in een drankje!
28 dec 2009 22:11
28 dec 2009 22:13
28 dec 2009 22:14
28 dec 2009 22:15
Olaf schreef:Sambuca Extra Molinari
The flavour and perfume of Sambuca Extra Molinari is based on anise. The star anise is combined with wheat alcohol, sugar and a very low content of ashes, as well as other natural aromas whose formula the family guards jealously.
"Molinari" insists that its suppliers provide ingredients of the utmost quality which have not been genetically modified.
The purity of all the ingredients, the uniqueness of the formula and the experience of three generations make Sambuca Extra Molinari a product which is distinct from all the other great anise based liqueurs.
It can be drunk straight, with "the fly" (three coffee beans), with ice, or at a very low temperature (0°C). Using wide-rimmed glass is advised so you can "savour" the perfume , which is a great "plus" of Sambuca Extra Molinari.
It is excellent to "lace" an espresso coffee or a grapefruit juice.
28 dec 2009 22:16
Ber schreef:Corine schreef:Goeie avond
Vandaag een interessant (en positief) dagje gehad
Nu diep nadenkenlol
Heb wel zin in een drankje!
Dus het was positief vandaag? Spannend![]()
Ber.
28 dec 2009 22:16
28 dec 2009 22:18
Richard schreef:alles kan voor je muntjes
28 dec 2009 22:18
28 dec 2009 22:21
28 dec 2009 22:22
28 dec 2009 22:24
28 dec 2009 22:24
Richard schreef:mijn muntjes antwoord sloeg op de reactie daarvoor
28 dec 2009 22:25
28 dec 2009 22:25
Sigrid schreef:Muntjes moeten niet altijd de doorslag geven